Pokušao opljačkati mirnog dostavljača, pa ga satima budili iz nokauta kakav se ne pamti
Momci koji rade posao dostavljača česta su meta napada na ulicama širom svijeta, ali ovaj lopov je jednostavno morao naučiti stvari na teži način. Naišao je na pogrešnog (Foto: Screenshot)

Zaspao je blaženim snom

Pokušao opljačkati mirnog dostavljača, pa ga satima budili iz nokauta kakav se ne pamti

M. Šljivak

Ulični obračuni često u su u centru pažnje jer gotovo uvijek padne neki težak udarac ili nokaut, a tako je bilo i na snimku koji se prethodnih dana pojavio i u kojem lokalni lopov pokušava opljačkati dostavljača.

Talentovani borci često su prinuđeni raditi druge poslove dok čekaju svoj trenutak slave u borilištima, a takav je slučaj i s ovim momkom koji radi kao dostavljač.

Mirni momak je kao i uvijek obavljao svoje radne obaveze kada mu je prilikom jedne dostave u elitnom naselju prišla lokalna propalica.

Imao je naravno samo jedan cilj. Da opljačka momka i da sretan ode u svoje skrovište, no to mu nije uspjelo.

[twitter]https://twitter.com/Kayovids/status/1608834009093767168[/twitter]

Rekli bismo da je u ovom slučaju dobio šta je zaslužio i teško da će pokušati ovakvu pljačku u budućnosti. Nakon ove su ga jedva probudili.

Oglasi

Prišao je dostavljaču, tražio je odmah od njega sve što je imao, no odmah je bilo jasno da to neće dobiti da ga se dečko ne plaši.

Nakon što pričom nije uspio smiriti kriminalca, momak je odlučio reagovati. Iskoristio je sve što je naučio u dosadašnjoj karijeri i zatim je brutalno nokautirao lopova.

Dostavljač je odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju. Lopov je nepomično ležao nakon ovog razornog nokauta i nije bilo šanse da se nakon ovog sam probudi.

Njegovo stanje nakon svega nije poznato. Bez povreda nije mogao proći, pogođen je tačno u bradu i definitivno je velika mogućnost da je imao potres mozga i određene lomove.

Ovaj momak je jednostavno morao da se zaštiti. Nije ni sanjao da će ga u elitnom naselju dočekati lokalna baraba i sreća je njegova što se znao odbraniti.

Nasilje nije uvijek rješenje, ali u ovakvim situacijama se jednostavno mora reagovati.

Oglasi

Najnovije vijesti