Nestvarne scene u Miamiju: Floyd Mayweather krenuo na Jakea Paula, ovaj pobjegao kao kukavica
Kontroverzni YouTuber i slavni bokser našli su se nakon dugo vremena oči u oči i susret nije prošao dobro

Ubrzo je stiglo 'objašnjenje'

Nestvarne scene u Miamiju: Floyd Mayweather krenuo na Jakea Paula, ovaj pobjegao kao kukavica

M. Šljivak

Floyd Mayweather i Jake Paul našli su se oči u oči nakon sinoćnje utakmice Miami Heata i Cleveland Cavaliersa. Legendarni bokserski šampion je sa svojom pratnjom krenuo na kontroverznog influencera, a nakon što je razmijenjeno nekoliko riječi, Paul se okrenuo i pobjegao.

Jake Paul oduvijek je bio poprilično hrabar na riječima. Čuveni bokserski šampion Floyd Mayweather bio mu je dosta često meta, a u maju 2021. godine mu je skinuo i kačket zbog čega je 'The Money' poludio.

Tada ga nije uspio stići, ali strpljivo je Floyd čekao da se s Paulom nađe oči u oči. Dočekao je to 8. marta nakon NBA utakmice.

Mayweather je krenuo na Paula. Razmijenjeno je nekoliko teških riječi, a Jake je očigledno bio veoma uplašen, što se dalo primijetiti po njegovom stavu.

Zatim se odlučio na veoma nepopularan potez. Pobjegao je s mjesta sukoba i to je izazvalo podsmijeh mnogih prisutnih.

"Šta je bilo Jake? Više ne pričaš otkako si izgubio", čuje se na snimku koji se širi društvenim mrežama, a Paul se zatim okreće i bježi.

Oglasi

On se nakon incidenta oglasio i rekao je da ga je Floyd sačekao s 50 momaka ispred dvorane.

"Izlazio sam s utakmice Miami Heata kada se Floyd Mayweather pojavio s 50 tipova. Čekali su me ispred i bilo je kao: "Šta je, što sad ne pričaš"?

"Bio sam u nevjerici i pitao: "Šta sam ti rekao Floyd? Skinuo sam ti kačket i još se ljutiš? Zatim me je 50 likova okružilo kako bi me zaskočilo i odlučio sam pobjeći", poručio je Jake Paul.

Izvori bliski Floydu Mayweatheru tvrde drugačije. Ističu da je YouTuber ponovo prešao granicu.

"Jake je prešao granicu. Nije ovo zbog kačketa, ovo je bilo zbog komentara o Floydovom članu porodice koji je preminuo, kao i ostalim niskim udarcima".

Jake Paul je iskoristio društvene mreže da pozove velikog rival ana meč. Tu vjerovatno ne bi imao puno šanse.

"Želiš se tući, nije problem. Nisam glup, žestok sam momak. Neću stajati tamo i tući se s 50 ljudi", poručio je Paul.

Podsjetimo, on je nedavno izgubio svoj prvi meč u bokserskoj karijeri koji pokušava izgraditi, a savladao ga je Tommy Fury.

Top Komentari

user1676286668
Sto nije ***** nepismena krenula na Taysona....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi