Joshua poludio nakon što ga je Miller žestoko gurnuo: On je ku....a koju ću uništiti"
Šampiona nije lako iznervirati, ali je to Jarrell Miller uspio odmah napraviti. Ko zna je li mu to bila dobra ideja

Šampion nije birao riječi

Joshua poludio nakon što ga je Miller žestoko gurnuo: On je ku....a koju ću uništiti"

M. Šljivak

Anthony Joshua i Jarrell Miller imali su jučer prvo suočeljavanje pred meč za šampionsa svijeta u teškoj kategoriji koji se 1. juna održava u New Yorku.

Amerikanac Miller je prethodnih mjeseci često provocirao Joshuu. Pojavljivao se na njegovim press konferencijama, a na kraju mu se to isplatilo, jer je dobio borbu u kojoj može osvojiti četiri naslova svjetskog prvaka.

Big Baby je jučer na suočeljavanju napravio incident. Žestoko je odgurnuo šampiona, a žešći obračun između dvojice boraca spriječilo je osiguranje.

Ipak, Miller je uspio poprilično iznervirati AJ-ja koji je jasno poručio da će ga uništiti u ringu.

"Miller je mala kučkica koju ću uništiti. Udara kao djevojčica", rekao je Anthony Joshua.

Američki bokser je potom nastavio vrijeđati šampiona. Nazvao ga je "Uncle Tom", što je pojam koji je usmjeren prema crncima koji su se odrekli svojih običaja kako bi bili prihvaćeni drugdje.

"Jarrell Miller me ne može pobijediti"

Anthony Joshua je uvjeren kako mu Jarrell Miller neće moći ništa u borbi. O svemu je britanski bokser rekao.

"Jarrell me ne može pobijediti, čak i da mu je najbolji dan u životu. Ja sam šampion, on je izazivač. Ovo mu je prvi put da je na velikoj sceni. Zato sam ja gazda", poručio je Joshua.

Miller je pored brojnih uvreda proglasio Joshuu i prevarantom i tvrdi da nije imao pravu borbu.

"Nikog nije pobijedio da bi bio šampion. Klička je dobio nakon što je ovaj proveo dvije godine van ringa. On je g...o. Pobijedio je zahrđalog Povetkina, zahrđalog Klička, ali neće mene. Ja nisam tu da igram ulogu", istakao je Miller.

Američki bokser je na omjeru od 23 pobjede, a ima i jedan neriješen meč sa samog početka karijere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi