Khabib se ponosi ovom fotografijom: Legenda...
Neporaženi šampion UFC-a u posljednja dva mjeseca putuje širom svijeta gdje promoviše MMA sport, ali i sebe kao velikog prvaka

Susret sa omiljenim fudbalerom

Khabib se ponosi ovom fotografijom: Legenda...

M. Šljivak

VIP loža na Parku prinčeva u Parizu na meču PSG-a i Liverpoola bila je ispunjena poznatim ličnostima.

U samo nekoliko metara sjedile su velike "face" iz svih branši, a među njima je bio i UFC prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov.

Čovjek koji privlači veliku pažnu gdje god da se pojavi na kraju utakmice je došao i do svlačionica gdje je ispunio veliku želju i dobio je fotografiju sa Gianluigijem Buffonom.

Naravno, Khabib je fotografiju sa italijanskim golmanom objavio na Instagramu uz kratak opis "legenda", a za 10-ak sati prikupio je gotovo milion lajkova.

Khabib se ponosi ovom fotografijom i sigurno da mu ona itekako dosta znači.

View this post on Instagram

Legendary @gianluigibuffon

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Top Komentari

Mr.Balboa
Ma khabibe brate ti si prava legenda,a o buffonu samo rijeci hvale ;)
10 4
mostarac1964
Gigi je gospodin covjek i vjecna fudbalska legenda
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije