Khabibov menadžer prozvao čovjeka pred kojim drhte svi: Ja imam gomilu takvih!

Khamzat Chimaev za njega nije ništa posebno

Khabibov menadžer prozvao čovjeka pred kojim drhte svi: Ja imam gomilu takvih!

M. Šljivak

Khamzat Chimaev napravio je pravi bum u MMA svijetu.

Čečenski borac sa švedskim pasošem je napravio sjajan posao sa dvije ekspresne pobjede u samo deset dana. Odmah su ga svi proglasili novim Khabibom, jer se zaista radi o fantastičnom borcu, a zatim se oglasio menadžer Ali Abdelaziz.

On ne smatra Khamzata prijetnjom u UFC-u i tvrdi da on u svom timu ima gomilu takvih boraca.

"Svi pričaju o tom Chimaevu. Pitaju se gdje je bio ranije? Vjerujte mi, imam gomilu Khamzata kod sebe", rekao je Ali Abdelaziz i ponovo je naglasio da se treba obratiti pažnja na Usmana Nurmagomedova, rođaka UFC zvijezde Khabiba.

"Morate obratiti pažnju na momka kojeg niko ne zna. To je Usman Nurmagomedov, Khabibov rođak. On je ubica. Bolja je verzija Khabiba i bolji je od njega. Ljudi bi ga trebali pogledati. Zna se boriti, dobar je udarač, ima odličan jiu-jitsu. Ma sve ima", poručio je poznati menadžer.

Promo

Top Komentari

Adnanos
Prokleti Cirkus
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi