Khabibov otac zbog pogrešne dijagnoze u bolnici u Dagestanu završio u komi

Hitno prebačen u Moskvu

Khabibov otac zbog pogrešne dijagnoze u bolnici u Dagestanu završio u komi

E. Čaušević

Ruski mediji objavili su večeras da se otac Khabiba Nurmagomedova nalazi u teškom stanju, te da je trenutno u bolnici u Moskvi.

Prije nekoliko dana objavljeno je da Abdulmanap Nurmagomedov ima zdravstvenih problema, te da je bio u bolnici u Dagestanu. No, njegovo stanje se pogoršalo, te je hitno prebačen u Moskvu.

Ruski mediji prenose da je Khabibov otac i trener prvo imao upalu pluća, a njegovo stanje se pogoršalo kada su se pojavili srčani problemi zbog čega je prebačen u Moskvu.

Khabibov otac se trenutno nalazi u komi, te su ljekari zabranili posjete čak i njegovoj porodici.

Navodno, doktori u Dagestanu nisu odmah shvatili da je riječ o srčanim problemima, a ne samo upalom pluća i da je zbog toga Khabibov otac u jako teškom stanju, te će biti čudo ukoliko se probudi iz kome.

Izbor blizak moskovskoj vojnoj bolnici otkrio je da doktori koji se trenutno brinu o Khabibovom ocu ne mogu vjerovati da ljekari u Dagestanu nisu shvatili u kakvim problemima se nalazi Abdulmanap.

[twitter]https://twitter.com/mma_oth/status/1260651713003876360[/twitter]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi