9

Komentari (9)

Mele
Hebo vas ovaj talibanac i kriminalac. Pobio na stotine ljudi, protivnika i politicara, da se uvuce u dupe putki. pisite o njemu i dalje, ser .rem vam se na vijesti, idete na blok. caoooo..
nuks
Mele, 100% si u pravu
MKB10F16
Hasbula na aparatima
DamirS
Nije mi jasno zašto se ovoliko pažnje posvećuje ovom sportu. Svaki dan neka vijest o nekom "novom borcu" iz Čečenije. Još kad počnu pisati o Hasbuli... pa zar nema nekih sportova i sportaša koji zavređuju više pažnje?
Mehinaldo
Ma brate retardiran sport za maloumnike bgm nesto si kao veci muskarac ako pratis taj sport nidje veze debili se nato dave udaraju odvratno za gledati boks haj i donekle je ok ali ovo je retardirano
HamzaVojvoda
Ma Hasbula je zakon cudi me nije dugo nista o njem bilo. Gdje je sta radi kako auto vozi s kojim klincem se mlati? Retarderosi
Prazina
King_Kenny
@Prazina ...bolje karijera nego glava.
Ade1
@King_Kenny Hahaha upravu Kenny
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti