Nokaut o kojem bruji svijet - Nesretnik je doslovno odletio iz ringa od razornog udarca

Nevjerovatno

Nokaut o kojem bruji svijet - Nesretnik je doslovno odletio iz ringa od razornog udarca

Midhat Šljivak

Libanonski kickboxer Khalil Ahmad nedavno je izveo jedan od najboljih nokauta ove godine. On je protivnika high kickom izbacio kroz konopce iz ringa i postao je viralan nakon što su ovaj nokaut podijelili brojni poznati borci.

Khalil Ahmad je nepoznati kickboxer iz Libanona, ali o njemu se prethodnih dana uveliko priča među poznatim borcima.

Razlog je nevjerovatan nokaut kojeg je izveo u svom posljednjem meču kada je nesretnog rivala high kickom izbacio iz ringa.

Ahmad je rivala prvo uzdrmao desnim krošeom, a zatim je uslijedio spektakularan udarac lijevom nogom u glavu i tu je bio kraj priče.

Nesretni protivnik je ispao iz ringa. Konopci nisu mogli da ga zaustave, ali srećom su ljudi pored ringa bili dovoljno brzi da onesvješćenog momka uhvate i spriječe njegov pad na tvrdu podlogu.

Oglasi

Tako su vjerovatno spriječili dodatne posljedice za nesretnog momka koji je pretrpio težak nokaut. On je nakon svega dobro.

"Čestitke našem šampionu Khalilu Ahmadu na nevjerovatnom nokautu. Poštovanje za njegovog rivala. Sigurnost boraca je uvijek na prvom mjestu. On je dobro i to je najbitnije u ovom trenutku", objavili su iz Shogun Gyma, gdje Ahmad trenira.

Njegov nokaut oduševio je mnoge. Navijači su u transu, a nekoliko poznatih boraca je podijelilo ovo remek djelo od udarca.

Ako ovako nastavi Khalil Ahmad će uskoro sigurno doći na veliku scenu. Ovakvi nokauti ne mogu ostati neprimjećeni.

Pogledajte ovaj zaista brutalan nokaut o kojem se uveliko priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi