Konačno se oglasio čovjek zbog kojeg je nastao haos: Jedva čekam rezultate!

Dillon Danis odbacio navode da je vrijeđao Khabiba

Konačno se oglasio čovjek zbog kojeg je nastao haos: Jedva čekam rezultate!

Jedan od članova tima Conora McGregora Dillon Danis konačno se oglasio nakon sukoba sa Khabibom Nurmagomedovom poslije meča u Las Vegasu. 

Nurmagomedov i McGregor su publici u Las Vegasu u subotu navečer trebali prirediti spektakl, ali su umjesto toga priredili pravi haos i isprepadali pola dvorane.

Ruski borac je nakon meča preskočio ogradu u kavezu i nasrnuo na Danisa, pa je nastala žestoka tuča. Neki su prenijeli informaciju da je Rus na Danisa krenuo zato što ga je ovaj nazvao 'je*enim muslimanskim pacovom', ali Danis je odlučio da demantuje te navode.

"Nisam nikada niti bih ikada pomenuo nešto vjersko. Jedva čekam da Atletska komisija Nevade objavi rezultate istrage i da prebaci krivicu tamo gdje pripada", rekao je Danis, dok je trener McGregora dodao:

"On ustvari nije rekao ništa. Stajao sam pored Dillona, nisam vidio šta je uradio, ali sam mogao čuti. I nisam čuo da je rekao bilo šta".

Podsjetimo, Nurmagomedova nakon incidenta očekuje vjerovatno višemjesečna suspenzija, a treba reći i to da je McGregor već zatražio revanš i nije isključeno da ćemo ovaj dvojac uskoro ponovo gledati u međusobnom duelu.

Top Komentari

Mr.Balboa
Haha,pa normalno da se sad pokusavaju izvuci,a cinjenice nemoze pobiti,sta ste sve rekli khabibu I kakve uvrede je trpio covjek,da je bio neko drugi mozda bi glave izgubili cak I vani negdje,ali momak sabura maximalno I koliko je mogao!!!
41 3
Ismet_Hadziosmanovic
Bravina
6 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi