Kontroverzni borac se snimio kako uplaćuje veliki novac na pobjednika meča Fury - Wilder

Billy Joe Saunders ima svog favorita

Kontroverzni borac se snimio kako uplaćuje veliki novac na pobjednika meča Fury - Wilder

Deontay Wilder će u noći sa 1. na 2. decembra po srednjoevropskom vremenu braniti titulu WBC prvaka teške kategorije protiv Tysona Furyja.

Duel dvojice neporaženih boksera privlači veliku pažnju ljubitelja borilačkog sporta, koji već neko vrijeme diskutuju o tome koji od njih dvojice će na kraju izaći kao pobjednik.

Ako pitate Billyja Joe Saundersa, WBO prvaka srednje kategorije, nema sumnje da će Tyson Fury postati novi šampion. Kontroverzni britanski borac uplatio je čak 70.000 funti na Furyjevu pobjedu, a učinio je to po kvoti 11/8 (2,15) tako da je njegov dobitak 166.250 funti.

Saunders se čak snimao dok stavlja svoju opkladu, a pošto je riječ o netipično velikom ulogu, radnik u Ladbrokes kladionici pozvao je centralu i obavijestio ih o uplati.

Billy Joe Saunders je nedugo nakon toga poželio sreću Tyson Furyju.

Na dugo očekivanu borbu se možete kladiti i u MOZZART-u, a kvote pogledajte OVDJE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi