Wilder: Joshua je tek četvrti na svijetu, nema srce i trojica su bolja od njega
Wilder ili Fury će iz borbe u Los Angelesu po prvi put izaći pognute glave iz ringa. Sve dosadašnje mečeve su riješili bez većih problema u svoju korist i ovo im je veliki izazov

Američki bokser ne može bez spominjanja Joshue

Wilder: Joshua je tek četvrti na svijetu, nema srce i trojica su bolja od njega

M. Šljivak

Dok svijet boksa nestrpljivo čeka okršaj Deontayja Wildera i Tysona Furyja za WBC naslov prvaka svijeta, oglasio se aktuelni prvak Wilder koji je ponovo prozvao prvu zvijezdu teške kategorije Anthonyja Joshuu.

Bronzani bombarder nema previše respekta prema čovjeku koji je trenutno svjetski broj jedan i uvjeren je kako AJ bježi od okršaja s njim, jer su svi razgovori o borbi između njih propali.

Sada Wilder tvrdi da je Joshua tek četvrti teškaš današnjice i da postoje trojica koji ga lagano mogu pobijediti.

"Joshua je imao priliku da se dokaže, ali nije prihvatio izazov jer zna šta ja posjedujem. Zna dobro kakav sam u glavi i šta sam sposoban napraviti. Njegov tim zna da Joshua nije na mojoj razini. On nema srce ni mentalitet da pokaže kako je najbolji. Čak i da ima, onda ga koče ljudi koji stoje iza njega", rekao je Wilder, te je dodao:

"Što se mene tiče, ova borba sa Furyjem će vam reći ko je najbolji od najboljih. Smatram da me ne može pobijediti, ne može ni Furyja, niti Luisa Ortiza. Uvjeren sam u to", rekao je Wilder.

Meč Wilder - Fury na rasporedu je 1. decembra u Los Angelesu.

Top Komentari

Tarik Ibrisevic
Ako se ikad sretneš sa Joshuom, ubit će te momak ko mraz paprike. Ne brbljaj smrdo Američki, prvo Fury-a treba da prođeš, ali i to da Bog da.
13 4
Mr.Balboa
Brbljas samo bezveze!!!
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi