17

Komentari (17)

Perfectionist
Sramota da novinari ovako pristrasno izvjestavaju bez da cuju drugu stranu price
Zulfikar
Samo ga safarati u nekoj mrakaći pa ovdje hocu, ovdje necu i tako da naredni tri mjeseca papa tj. srć’ee na slamkicu.
Ratnik
Sponzor neki bi bio dobro za nju a i sponzor bi imao nesto od nje ako je dobra i mozda dogura do velike neke organizacije gdje se dobro zaradjuje
Mirsad1705
Treba najprije pogledati u pravilnik o registraciji (za kik boks), šta je potrebno da se dobije ispisnica za prelazak u drugi klub. Nakon toga postupiti u skladu sa pravilnikom a ako pomenuti trener iz "starog kluba" i dalje ne bude izdao ispisnicu, onda ga treba pozvati na odgovornost - na prvom mjestu savez, a ako i to ne bude išlo, onda tužba. Siguran sam da će prije ili kasnije popustiti, jer ako nastavi izvoditi bijesne gliste, sve će se negativno odraziti i na klub i na njegov status u krajnjoj liniji. Prije ili kasnije Melisa će dobiti potrebne papire za registraciju a taj nečovjek će i dalje ostati anonimus i ružna strana sporta.
Pajkan
U....čorku šnjim.
Mad_max
Ime mu je Senad Omanović, koliko je samo puta dok je bio direktor Osnovne škole Simin Han tražio od djece da se skupi za mrežu iza gola da lopta ne ide u rijeku, po 5km se davalo od 1og do tada 8og razreda početkom i drugom polovinom, drugog polugodišta i tako godinama i ništa naravno nije urađeno. Sada je stranački vraćen na tu poziciju, kada je neki prosli direktor izganjat donaciju od Azmira Amerikanca za asfalt oko škole i sve, za čitavu salu te svlačionice sve na novo urađeno etc. Itekako sam upućen u taj slučaj, i zaista mi tu nema ništa čudno ljudi, od takvih sam ovo i očekivao, a kako kupi pare od djece koja u toj školi treniraju, to je čudo jedno jbg.
Mad_max
nightcry
koja je stranka - što glasate za njih na lokalnom nivou
Perfectionist
kako te nije sramota iznositi takve lazi. Direktor za cijih mandata se skola Simin Han preprorodila u svakom smislu, jedna od rijetkih skola koja ima alarm sistem, najuredjenije dvoriste u kantonu i najbolje rezultate na takmicenjima na koja ucenici idu. Sve vas treba tuziti
HamzaVojvoda
Hvala na podjeli Melisa. Stoka na vaznim pozicijama da zato omladina napusta pogodila si u bobu
Perfectionist
melisa je nazalost krenula putem fufice zato je sve ovo nastalo. Ne podrzavaj fuficu
King_Kenny
...treba mu neko j*bat familiju pa ce postati fin...
user1657627913
Zašto ne napišeš ime trenera
Ratnik
Tako je, da drugih ne upadnu u istu zamku
Baboisback
Trener je seljacina obicna. Treba ga tuziti.
King_Kenny
@Baboisback ...na Zapadu bi mu za ovakve stvari bila sigurna prdekana,ovdje moze glumiti silu nad djetetom...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.