Muškarac prišao Mikeu Tysonu i pozvao ga na tuču, a onda izvadio pištolj i prijetio

Reakcija legendarnog boksera oduševila sve

Muškarac prišao Mikeu Tysonu i pozvao ga na tuču, a onda izvadio pištolj i prijetio

E. Čaušević

Legendarni američki bokser Mike Tyson ponovo se našao u centru pažnje.

Tyson je često u centru pažnje američkih medija koji prate njegov svaki korak. Legendarni bokser u utorak je bio na jednom stand-up nastupu na kojem došlo do incidenta.

Naime, američki TMZ objavio je video na kojem se vidi da je jedan muškarac prišao za Tysonov stol i pokušao da ga izazove na okršaj i govorio mu uporno kako želi da se potuče s njim.

Jedan od prisutnih je sve to snimao, a Tyson je samo mirno sjedio i nije dopustio da ga isprovociraju.

U sve se umješao i organizator koji je govorio tom muškarcu da se smiri: "Koji ku*ac radiš? Bježi odavde nemoj da se igraš".

Nakon kratke rasprave organizatora i muškarca koji je izazivao Tysona na tuču stvari su se zakomplikovale. Naime, taj muškarac se malo udaljio od Tysona, ali je zatim sve šokirao kada je izvadio pištolj.

Prisutni u ovom kafiću su bili u šoku kada su vidjeli da je izvadio pištolj, ali je ubrzo uspio da se smiri, te je vratio pištolj, a onda ga je Tyson pozvao da mu priđe. Legendarni bokser je pokazao kakav je gospodin jer ga je zagrlio i rekao mu da je sve u redu i da mu ne zamjera što je napravio takav haos.

Nakon svega toga ovaj muškarac je uz pratnju osiguranja ovog kafića na kraju napustio lokal nakon čega su svi mogli odahnuti.

Top Komentari

Goran86
Crna posla
1 0
Zulfikar
Ne gine mu robija ili u najmanju ruku uvjetna od par godina i naravno oduzimanje duzimanje oruzja.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi