Milioner je, ima sve, ali zbog ovog je najbolji na svijetu: Mašina jednostavno ne staje!

Khabib se sprema za meč

Milioner je, ima sve, ali zbog ovog je najbolji na svijetu: Mašina jednostavno ne staje!

M. Šljivak

Khabib Nurmagomedov uveliko se priprema za meč protiv Justina Gaethjea koji je na programu 24. oktobra.

The Eagle je proteklih mjeseci konstantno bio u treningu, ali je određeno vrijeme bio van svega nakon smrti oca Abdulmanapa, no po povratku treninzima radi žešće nego ikad.

Odlučio je Khabib ostvariti sve ciljeve svog oca, a prvi u nizu je nova pobjeda u oktagonu i to protiv do sada vjerovatno i najboljeg izazivača Justina Gaethjea.

Khabib je poznat kao skroman momak. Iako na računu ima milione dolara, on trenira na dobri starti način, pa mu tako nije nikakav problem trčati u kasnim večernjim satima uz dagestanske uzbrdice.

Njegovi treninzi su se uvijek razlikovali od drugih.. Zbog njih je vjerovatno i postao pravo čudo i nema dileme da će nam The Eagle prirediti novi spektakl u oktagonu.

Top Komentari

Vuk13
On je tata ove igre
7 0
Mele
Ako i ovoga razvali, onda mu nema ravnog u ovoj igri..Mada je protivnik izdrzljiv kao mazga..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi