Cijeli svijet je gledao bruku momka od 175 kg, a on se vraća jači nego ikad: "Sad ćete vidjeti..."

Iranski Hulk se vraća

Cijeli svijet je gledao bruku momka od 175 kg, a on se vraća jači nego ikad: "Sad ćete vidjeti..."

Midhat Šljivak

Iranac Sajad Gharibi, poznatiji kao 'Iranski Hulk', vraća se borilačkom sportu. On će u decembru odraditi meč u češkoj Red Face promociji, koja organizuje itekako čudne borbe. Tvrdi da je jači nego ikad.

Sajad Gharibi godinama je najavljivao velike stvari u borilačkom svijetu. Svi su bili zaprepašteni njegovim fizičkim izgledom na društvenim mrežama, no kada se pojavio u javnosti, apsolutno svi su shvatili da je pretjerivao u najavama.

Omaleni debeljuca od 175 kilograma obrukao se na bokserskom debiju. Kazahstanski Titan ga je obrukao, a Gharibi je uplakan nestao sa scene i mjesecima se nije oglašavao na društvenim mrežama.

Međutim, došao je red da najavi veliki povratak. On već nekoliko sedmica ponovo objavljuje snimke s treninga i ponovo tvrdi da je nepobjediv.

"Uskoro stižem u Prag. Jači sam nego ikad i ime protivnika me uopšte ne interesuje", najavljuje ogromni Iranac.

Oglasi

Njegova kilaža se nije previše mijenjala. Ostao je na 175 kilograma, ali tvrdi da je snažniji nego što je ikada bio.

"Kada se pojavim s ovom snagom sve ono što se dešavalo ranije će pasti u zaborav. Treniram svaki dan i uskoro ćete vidjeti najjaču verziju mene", poruka je 'Iranskog Hulka'.

Ko je Iranski Hulk?

Sajad Gharibi rođen je 19. decembra 1991. godine u iranskom gradu Ahvazu. Bavi se bodybuildingom, dizanjem tegova, te u mješovitim borilačkim vještinama (MMA).

Njegova popularnost je eksplodirala nakon što su se na društvenim mrežama pojavile obrađene fotografije njegovih mišića. Apsolutno svi su povjerovali da su stvarni.

Oglasi

Ipak, kada se pojavio na svom prvom meču u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, jasno je bilo da je Gharibi prevario čitav svijet. Umjesto ogromnog bodybuildera pojavio se omaleni debeljuca koji nema nikakve veze s borilačkim sportom.

Nakon sramote koju je doživio odlučio se izviniti iranskom narodu.

"Nemam šta drugo reći osim da me je sramota. Izvinjavam se iranskom narodu", poručio je nesretni Hulk nakon svega što se desilo.

On je potom nestao s društvenih mreža. Mjesecima nije ništa objavljivao, ali se nedavno pojavio i najavio je velike stvari.

Top Komentari

Spy
upravu je, ostao vreća za udaranje
1 0
Chelsea1
Da nije smjesno bilo bi zalosno. Nista se on nije promjenio, snimio klip gdje ga ovaj tuce 10 puta u salo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi