Uplakan i osramoćen ne želi više živjeti u laži - Iranski Hulk ušao u teretanu i sprema čudo

Sajad Gharibi se vraća

Uplakan i osramoćen ne želi više živjeti u laži - Iranski Hulk ušao u teretanu i sprema čudo

Midhat Šljivak

Iranac Sajad Gharibi uspio je prevariti čitav svijet. Fotošopiranim fotografijama svog tijela privukao je pažnju na sebe i najavljivao je velike stvari u borilačkom svijetu. Međutim, prošle godine je doživio bruku u Dubaiju gdje je u bokserskom debiju poražen i osramoćen, pa su 'Iranskog Hulka' ismijavali širom svijeta.

Sajad Gharibi je širom svijeta poznato kao 'Iranski Hulk'. Ovaj momak je uspio prevariti čitav svijet fotošopiranim fotografijama ogromnog tijela i mišića, a potom je odlučio ući u borilački svijet.

Međutim, kada su ga vidjeli uživo bilo je jasno da je Hulk obični prevarant. Bio je debeo i zapušten i izgubio je meč od 'Kazahstanskog Titana' na zaista sramotan način.

Cijeli svijet se smijao Irancu koji je uplakan molio za oprost. Tvrdio je kako su ga treneri prevarili i iskoristili, te je odlučio da s novim ljudima u ekipi pokaže kako nije prevarant.

Hulk vrijedno trenira. Želi pokazati svima ko je i šta je i planira veliki povratak.

Oglasi

"Potpuno sam nov. Snažniji sam nego ikad, naporno treniram svakog dana i uskoro ćete vidjeti moju najjaču verziju", poručio je Iranski Hulk i osvrnuo se na ono što je doživio na društvenim mrežama.

"Prošle godine sam žestoko napadnut na društvenim mrežama. To me je gotovo uništilo i nisam imao priliku da se odbranim. Doći će trenutak kada ću svima začepiti usta i kada ću pokazati ko je pravi Sajad Gharibi. Svaki dan vježbam i to je jedino što mi daje mir", rekao je Gharibi.

On će se za sedam dana pojaviti na jednom događaju u Češkoj. Dobio je poziv da bude specijalni gost na borilačkoj večeri gdje će učestvovati tipovi poput njega.

Vrlo je vjerovatno da se nazire njegov povratak u svijet borilačkog sporta. On silno želi pokazati da nije prevarant i da se itekako zna dobro tući.

Sada je odlučio prikazati realne fotografije svog tijela i spreman je osvojiti svijet.

Top Komentari

C.Banks
Haha evo sad opet gledam video, prvo nabaco kilažu pa samo cima, nema od tog fajde, i drugo još gore šta mu ono znači cenat podiže u zrak. A ono sa bučicama nisam nikad radio ni vidio da neko radi, što kažeš 100% nepravilno
3 0
Chelsea1
Sta mu vrjedi sva ta kilaza sto dize, kad radi nepravilno vjezbe
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi