"Spremite šleper para i istresite ga na moj račun!"

Fyuri želi najveći ugovor u historiji

"Spremite šleper para i istresite ga na moj račun!"

E. Škorić

Svjetski prvak u teškoj kategorijI WBC verzije Tyson Furi planira da potpiše najveći bokserski ugovor u historiji.

Njemu uskoro ističe aktuelni ugovor sa kompanijom Top Rank, a koji je vrijedan 80 miliona funti. Nakon naredne dvije borbe, Kralj Cigana želi još veći ugovor, ustvari čak i rekordni.

"Želim da produžim ugovor, a ne da ga odradim i samo odem. Spremite šleper pun para i istovarite ga na moj račun", kazao je slikovito Fury, dodavši:

"Želim novi veliki ugovor i da oborim rekorde. Znam da to ove kompanije mogu ostvariti i znam da moj ugovor može biti veći od Mayweatherovog, Tysonovg, Alvarezovog...", jasan je Fury.

On je u februaru prošle godine potpisao ugovor s Top Rankom za pet mečeva. Inače, rekorder je Alavarez sa 365 miliona dolara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi