Fury se o životu sa 170 kilograma: Ovo je dokaz da možete postići sve što želite

WBC prvak sretan

Fury se o životu sa 170 kilograma: Ovo je dokaz da možete postići sve što želite

Midhat Šljivak

Tyson Fury je u proteklih pet godina prošao kroz sve i svašta.

Kralj Cigana je u novembru 2015. godine prekinuo desetljeće dominacije Vladimira Klička u svijetu boksa, ali je zatim imao ozbiljne psihičke probleme, odao se alkoholu i drogama, te je bio na ivici samoubistva.

Međutim, nakon što je više od dvije godine bio u potpunoj mentalnoj blokadi, Fury se počeo oporavljati. Uz podršku porodice je krenuo ispočetka i sada je ponovo šampion svijeta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAvyMyhpId3/[/instagram]

Fury se prisjetio 2017. godine u koju je ušao sa 170 kilograma i ponosan je na sve što je učinio:

"Iako sam ovo već postavljao želim reći da sam ponosan na sve što sam napravio u posljednjih pet godina. To je dokaz da možete postići sve što želite i sanjate. Na ovoj fotografiji sam imao 170 kilograma", napisao je Fury.

Britanski teškaš odavno je kilograme sveo u normalu. Svakodnevno vježba, a mnogi ga smatraju svjetskim brojem jedan u ovom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi