Iznervirao je gospodina dva puta većeg od sebe i nikad neće zaboraviti let kakav je imao

Nije platio uslugu

Iznervirao je gospodina dva puta većeg od sebe i nikad neće zaboraviti let kakav je imao

M. Šljivak

Obračuni na ulicama često znaju privući mnogo veću pažnju nego što je to slučaj s profesionalnim borcima u borilištima.

Amaterski dueli uvijek su nešto posebno i postali su sve češći širom svijeta, a čak su se formirale i organizacije koje dogovaraju duele između običnih ljudi.

Međutim, ono neplanirano na ulici uvijek donosi nešto što ne možemo vidjeti nigdje drugo. Dokaz tome je snimak s ulica New Yorka.

Vožnja Uberom za jednog putnika nešto je čega će se uvijek sjećati jer je od dečka koji ga je prevozio dobio ozbiljne batine.

On je odbio platiti vožnju koju je imao. To je itekako iznerviralo vozača i odlučio je reagovati silom.

Nažalost po putnika, on nije dobro prošao. Nakon svađe i rasprave, dva puta veći vozač ga je podigao i zatim bacio u fontanu nasred ulice.

Oglasi

Prisutni su u nevjerici posmatrali šta se dešava. Bilo je i smijeha nakon svega, ali najteže je čovjeku koji je pred svima završio u vodi.

Ovo mu je svakako upozorenje za ubuduće. Definitivno će morati da počne plaćati svoje vožnje, posebno momcima koji su dva puta veći od njega.

Kada je imao novca za šoping u čuvenom Dioru, morao je imati i za Uber, pa je napravio grešku što je odbio platiti uslugu.

Naravno, nasilje nikad nije rješenje za bilo kakav problem koji se desi na ulici, ali određeni ljudi su tako bezobrazni da ih je nemoguće ignorisati.