Zaštitar je neviđena mašina za udaranje: U minuti je deklasirao bahate kriminalce u objektu
Foto - Screenshot

Nevjerovatne scene

Zaštitar je neviđena mašina za udaranje: U minuti je deklasirao bahate kriminalce u objektu

M. Šljivak

Posao zaštitara u svijetu ne može obavljati bilo ko jer je to izuzetno težak i nesiguran posao.

Zbog toga svi poslodavci traže agencije koje im garantuju da su njihovi momci dobro utrenirani za razne situacije koje se dešavaju na terenu.

Agencije u svijetu uglavnom u svoj sastav primaju momke koji iza sebe imaju neko borilačko iskustvo. Razlog je jednostavan i svima jasan - odbrana objekta kojeg čuvaju.

Snimak koji nam dolazi iz Engleske pokazuje da je nekad zaista potrebno fizički reagovati i zaustaviti ono što se dešava u objektu koji se čuva.

Nekoliko momaka ušlo je u jedan tržni centar kako bi besplatno uzeli nekoliko stvari, ali su uhvaćeni i osiguranje ih je pokušalo zadržati do dolaska policije.

Međutim, oni nisu željeli mirno da se predaju. Pokušali su pobjeći i napali su momka koji ih je uhvatio na djelu.

Oglasi

Napravili su ogromnu grešku. Ispostavilo se da je ovaj dečko zaista nevjerovatna borbena mašina i lopove je naučio pameti u ovom slučaju.

[twitter]https://twitter.com/Foxtrot_Cop/status/1576885171076632577[/twitter]

Bacao ih je po podu, udarao glavom, šakama, dok je bez puno muke primao njihove slabašne udarce.

Žene koje su stajale u blizini vrištale su i tražile da prestanu. To su na kraju i učinili i situacija se nakon minut žestoke borbe smirila.

Nažalost, ovakve scene su postale svakodnevnica širom svijeta. Ima ih i kod nas i naravno, uvijek se bilo kakav oblik nasilja treba izbjegavati.

Oglasi