Za glavu niži stao je u smiješan gard, a onda nokaut za pamćenje: Mršavac je pao kao svijeća

Brutalni udarci

Za glavu niži stao je u smiješan gard, a onda nokaut za pamćenje: Mršavac je pao kao svijeća

E. Ganibegović

U posljednje vrijeme viralne na internetu su ulične tuče.

Neki ne budu svjesni kome se zamjere, igrom sudbine nalete na nekog MMA borca ili boksera, pa završe jako loše.

Sudeći po gardu u koji je stao, protagonist današnje priče nema nikakve veze s nekim borilačkim sportom, ali po udarcima koje je zadao suparniku, itekako ima.

Naime, viralan na Twitteru je video tuče, ako se to može nazvati tučom jer je samo jedan dobio batine, dvojice momaka u dvadesetim godinama.

Jedan visok i mršav, drugi za glavu niži i "ugodnije popunjen". Korisnici društvenih mreža nakon ovog videa prozvali su ga "Uncle Mike", jasno aludirajući na legendarnog Tysona.

Uzrok rasprave nije poznat, no očigledno je da je visoki tip, koji se skinuo do pasa, mislio da će lako izaći na kraj s tamnoputim momkom simpatičnog osmijeha.

Oglasi

Ipak, još jednom se dokazalo da se nikoga ne treba potcjenjivati, a to je ovaj momak saznao na jako ružan i bolan način.

"Uncle Mike" stao je najprije u doslovno smiješan gard, a onda je uslijedio brutalan nokaut. Visoki mršavac pao je na pod kao svijeća.

Nije se tu zaustavio. Zadao je protivniku još udaraca dok je ovaj bio na podu, prije no što su ga udaljili od njega.

Ovome očito nije bilo dovoljno, pa se ponovo zaletio na tzv. Mikea i pao na nos. U nastavku je izgledao poprilično ošamućeno, no nije popuštao sve dok ih drugi nisu konačn razdvojili. Pogledajte.

Top Komentari

Klicko
Pa ovo se nigeri potukli na ulici,kako je ovo sportska vijest?
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi