Istanbulska noć za pamćenje: Borac nije mogao ništa protiv kompletnog tima izbacivača

Potpuni haos

Istanbulska noć za pamćenje: Borac nije mogao ništa protiv kompletnog tima izbacivača

M. Šljivak

Noćni provod u Istanbulu za jednog borca je završio teškim batinama na ulici.

Nesretni borac, čije ime nije otkriveno, pokušao je s djevojkom i dvojicom prijatelja ući u jedan noćni klub, ali očigledno tamo nije bio dobro došao.

Oko 10-ak izbacivača pokušalo je spriječiti njegov ulazak. Okružili su ga dok je s djevojkom stajao na vratima, a to se njemu nije baš dopalo.

On je odlučio zadati prvi udarac. Glavom je udario momka koji je stajao na vratima i to mu je bio pogrešan potez jer je uslijedio pravi haos.

Samo što je udario momka na vratima uslijedio je surov napad na njega. Apsolutno svi su nasrnuli na njega i nikako mu se nije pisalo dobro.

Na kraju je i ispostavilo tako. Nesretnik je pretučen, kao i još dvojica momaka koji su bili u njegovom društvu prije ulaska u noćni klub.

Oglasi

Izbacivači nisu imali milosti. Odlučili su žestoko reagovati na sve i brutalno su ih pretukli, posebno borca koji je prvi napao.

Loše je prošla i nesretna djevojka koja je bila u društvu s pretučenim momkom. I ona je dobila nekoliko udaraca i završila na podu.

Ime borca nije otkriveno, ali navodno se radi o jednom turskom kickboxeru koji je očigledno pomislio da može sam protiv svih.

[twitter]https://twitter.com/Kayovids/status/1578412659984289794[/twitter]

Ovakve scene nikako ne treba podržavati. Nije im mjesto na ulici, ali nažalost, dešavaju se jako često.