Zaiskrilo na posljednjem sučeljavanju Spahovića i Fabjana: "Spavat će kao beba" - "Gasimo ga"

Pred FNC 14 u Sarajevu

Zaiskrilo na posljednjem sučeljavanju Spahovića i Fabjana: "Spavat će kao beba" - "Gasimo ga"

Midhat Šljivak

Tomislav Spahović i Miran Fabjan obavili su posljednje sučeljavanje pred sutrašnji meč na FNC 14 eventu u Sarajevu. 

Tomislav Spahović i Miran Fabjan predvode FNC event u Sarajevu. Duel bosanske zvijeri i slovenačkog Rockyja izaziva ogromnu pažnju i oba borca najavljuju nokaut.

Posljednje sučeljavanje imali su večeras na medijskom vaganju. Jasno je da će meč donijeti istinski spektakl, a obojica izgledaju zaista fantastično.

Spahović je na vaganju težio 98,8 kg, dok je Miran Fabjan bio nešto teži i pojavio se s 99,4 kilograma.

Tokom sučeljavanja je i zaiskrilo između dvojice rivala. Najavili su da borba neće dugo trajati.

Oglasi

"Završavam mu karijeru. Sutra spava kao beba u prvoj rundi, 10 sekundi. Kad počne meč, počinje haos", poručio je Fabjan uz zvižduke prisutnih u SCC-u.

"Jedno su želje, drugo su mogućnosti. Sutra ga gasimo", riječi su Tomislava Spahovića pred meč.

Miran Fabjan je u MMA karijeri na omjeru od dvije pobjede i dva poraza. Ipak, njegova kickboxing karijera je mnogo bogatija i tu je radio borbe s brojnim vrhunskim imenima.

Tomislav Spahović se vraća nakon osam godina pauze. U dosadašnjoj karijeri je na omjeru od osam pobjeda i šest poraza.

Top Komentari

Zax
Borac jak ko crna zemlja.Odgovoran sportski sektor,dobra klupa odlicna skauting sluzba je dovela do toga da je Borac miljama ispred ostalih.Domacinsko vodjenje kluba uz podrsku gradake uprave doveli su Borca to jednog ozbiljnog kluba na ovim prostorima.Svaka cast za gospodina Tegeltiju vidi se da ima viziju za velike rezultate
0 1
plemic
cirkus od boraca.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi