Nepobjedivi Fury godinama se patio i sada je završio na bolničkom krevetu - Sve otkrio na Instagramu
Fury se mučio od 2019. godine i sada se odlučio na operaciju.

Operisan je

Nepobjedivi Fury godinama se patio i sada je završio na bolničkom krevetu - Sve otkrio na Instagramu

Eldar Ganibegović

Mnogi sportisti muku muče s problemima koji nisu poznati javnosti. Takav slučaj je do sada bio i s bokserom Tommyjem Furyjem.

Tajno se Tommy Fury već oko četiri godine borio s velikom boli. Sada je završio u bolnici.

Ovaj 24-godišnji bokser danas se oglasio na Instagramu. Objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta i objasnio o čemu se radi.

"Od 2019. godine nosim se s povredom ruke o kojoj nikada nisam govorio/dijelio je na internetu.

Od svoje treće profesionalne borbe pokušavam se nositi s ovom povredom, trenirajući i boreći se kroz ekstremne bolove koji su me doveli do toga da često uopšte nisam mogao koristiti desnu ruku.

Posljednje četiri sedmice mog posljednjeg kampa trenirao sam samo s lijevom rukom do večeri borbe.

Oglasi

Jutros sam prošao operaciju koju sam godinama odgađao jer znam da je to jedini način na koji će mi ruka zacijeliti i da mogu nastaviti svoju boksersku karijeru.

Uzbuđen sam zbog svog puta oporavka i spreman sam vratiti se osjećajući se i dajući 100% 2024. godine", napisao je u opisu objave.

Inače, ovaj bokser ima skor od 10-0-0 i još uvijek nije pala teza da je porodica Fury nepobjediva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi