Kralj Cigana se vratio u realnost: Svjetski prvak skuplja smeće i ubacuje u kamion
Foto: Instagram

Podijelio na Instagramu

Kralj Cigana se vratio u realnost: Svjetski prvak skuplja smeće i ubacuje u kamion

Eldar Ganibegović

Prije tri noći Tyson Fury je brutalnim nokautom Dilliana Whytea na Wembleyju odbranio naslov svjetskog prvaka u WBC kategoriji.

Da životi slavnih nisu ispunjeni samo glamurom i luksuzom pokazao je i sam Fury na svom Instagram profilu tri dana nakon odbranjenje titule svjetskog prvaka.

U pričama na Instagramu podijelio je fotografije i videozapis na kojima se vidi kako zajedno u društvu glavnog trenera Sugar Hilla Stewarda vadi kante i istovara smeće na stražnji dio kamiona.

U videu, Fury je rekao: "Dakle, od 95.000 na Wembleyju i svjetskog prvaka u teškoj kategoriji do mene i Sugara koji istovaramo smeće."

"Briljantni Tyson, povratak u normalu", bio je jedan od komentara, a drugi je napisao: "Ovo je stvarnost. Kralj."

"Izgleda teži posao od borbe u subotu navečer", bio je još jedan od komentara.

No, u ponedjeljak je spušten na zemlju trčanjem za smeće

Trener Sugar Hill Steward također je izvukao kratku slamku

Steward je na kraju utovario kartonsku kutiju punu smeća na stari kamion

Top Komentari

MaDaj
Sine, jesi ti normalan? Stvarno pitam, nije u svrhu uvrede ili bilo čega sličnog… ozbiljno me interesuje dali je osoba koja je objavila ovaj članak uredu
3 1
starmac
Ha,ha,ha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi