Brutalan udarac Furyja: "Whyteov zub odletio je u Watford"

Nevjerovatan pogodak

Brutalan udarac Furyja: "Whyteov zub odletio je u Watford"

Eldar Ganibegović

Tyson Fury odbranio je pojas WBC prvaka svijeta teške kategorije nakon što je na čuvenom Wembleyju prije dvije noći pobijedio izazivača Dilliana Whytea nokautom u šestoj rundi.

Obojica su dobijali konstantna upozorenja sudija. Šampion je s bokserske strane bio bolji i nekoliko puta je dobro pogodio Whytea, a zatim je provociranjem psihički uništavao rivala koji je bezglavo jurišao naprijed.

Whyte je u petoj rundi bio uzdrman. Fury je bio sve opasniji, dok protivnik nije imao pravi odgovor na boks kojeg je prikazivao šampion.

U šestoj rundi spektakl. Fury je brutalnim aperkatom pogodio Whytea i meč je bio završen.

Sada se pojavio novi video koji pokazuje da je Fury Whiteu izbio i zub koji se jasno vidi na snimku.

Nije to moglo proći i bez maestralnih komentara na društvenim mrežama, a jedan korisnik Twittera napisao je da je Whiteov zub odletio u Watford. 

Inače, ovo je za Furyja bila 32. pobjeda u karijeri, a ima i jedan neriješen meč. 

Top Komentari

BigBosnianBoss
Frajer ima stitnike,kakav zub i kakvi bakrači
1 0
King_Kenny
...ovo je pljuvacka,kakav zub...vidi se jasno kako se razdvaja dok leti.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi