Tyson Fury šokirao priznanjem: "Mastrubiram sedam puta dnevno"

Sprema se za obračun s Wilderom

Tyson Fury šokirao priznanjem: "Mastrubiram sedam puta dnevno"

Edmir Škorić

"Radim mnoge stvari koje prije nisam radio samo da bih bio što spremniji za meč s Wilderom", izjavio je Tyson Fury.

Britanski bokser 22. februara ima okršaj protiv Deontaya Wildera za svjetsku titulu u teškoj kategoriji i već uveliko se sprema za taj meč.

"Radim mnoge stvari koje prije nisam radio. Jedam pet ili šest obroka dnevno, pijem osam litara vode. Spreman sam sve raditi ako će mi pomoći da budem spremniji", kazao je Fury, a onda sve šokirao:

"I ne samo to, mastrubiram sedam puta na dan, nastavljam da pumpam svoj testosteron".

Borba s Wilderom održaće se u Las Vegasu za nešto više od mjesec dana, a 31-godišnji bokser iz Manchestera već se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Prva borba Wildera i Furyja u decembru 2018. godine završena je neriješenim ishodom. Britanac je dominirao borbom, ali je zbog nokdauna u posljednjoj rundi na kraju ostao bez pobjede.

Top Komentari

Ajdin1995
Sigurno čita sportsport.ba pa ne može da odoli Wandi i Georgini :D
9 0
dobojan90
Ovaj ko nas Skoric!!!
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi