Wildera iznervirali Joshua i Fury, pa ih je obojicu brutalno izvrijeđao

WBC šampion se ne plaši Britanaca

Wildera iznervirali Joshua i Fury, pa ih je obojicu brutalno izvrijeđao

M. Šljivak

Deontay Wilder brutalno je izvrijeđao britanske boksere Anthonyja Joshuu i Tysona Furyja jer planiraju da rade zajedno protiv njega.

AJ je javno ponudio Furyju mogućnost da mu bude sparing partner za meč protiv Wildera 22. februara, što je Kralj Cigana i prihvatio.

Američkom bokseru je zasmetalo što Britanci kuju plan protiv njega i jasno je poručio šta o njima misli.

"Vidio sam to i pomislio sam: Vidi ovih kurvica", istakao je WBC šampion i nastavio je:

"To su obične kurvice koje u timu žele pobijediti nekoga. Kažu za sebe da su najbolji, ja kažem da sam ja najbolji i sad ti kurvini sinovi pokušavaju da se udruže. Pretpostavljam da je to Velika Britanija protiv SAD-a".

Međutim, Wilder se britanskog dvojca ne plaši.

"Samo su mi podigli samopouzdanje. Još ću više podići glavu, više nego inače i ući ću u sve kao pravi šef. Nadam se da će skupa smisliti nešto dobor. Pokušavaju napraviti nemoguće, pobijediti mene. Takav plan ne postoji. Ne zanima me ko će ih trenirati, koga će imati u kampu. Ja sam jedinstven i ljudi se s tim moraju nositi", istakao je Wilder.

Top Komentari

Junuz
Sto bi volio da nadere ovog magarca wildera
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti