Vrijeđao UFC zvijezdu na Instagramu, a ovaj mu ostavio adresu: Dođi i okušaj sreću...

Cerrone u svom stilu

Vrijeđao UFC zvijezdu na Instagramu, a ovaj mu ostavio adresu: Dođi i okušaj sreću...

Midhat Šljivak

Donald Cerrone nedavno je poražen od Conora McGregora nakon samo 40 sekundi borbe.

Cowboy je neočekivano lako izgubio od najveće MMA zvijezde, a nakon toga su mnogi internet ratnici optužili Cerronea da je prodao meč.

Jedan od takvih je odlučio da javno izvrijeđa Cowboyja i komentarisao je fotografiju na kojoj vozi skuter.

"Možda je dobra ideja da počneš novu karijeru, recimo da voziš skutere po snijegu, jer očigledno da borbe nisu za tebe", napisao je jedan od korisnika Instagrama.

Cerrone mu je odlučio izliječiti frustracije i odgovorio mu je.

"Znaš šta. Živim na adresu 6 Kalma Lane, Edgewood, NM 87015. Dođi na ranč i okušaj se s nekim ko nema pojma u borilačkom sportu. Ostavit ću ti otvorenu kapiju. Ti si preplašena pi****a koja priča sranja na Instagramu. Ali, hajde dođi i pokaži od čega si napravljen".

Sigurno je međutim da prozvani korisnik neće doći jer je internet pun raznih komentatora koji u životu nisu nikada ušli u ring ili oktagon, ali ipak se znaju sve o sportu kojim se nikada nisu bavili.

Top Komentari

Lafo
Pravi Instagram ratnik neće više odgovarati na ova pisanja, jer zna da bi neko u protivnom mogao doći do njegove adrese!
2 0
Emir
Gdje ljudi zivi pogledaj ove zabiti kao iz filma Mehanizam.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti