Borac se obrukao pred cijelim svijetom - Pao je od fantomskog udarca i izazvao revolt svih

Nevjerovatno

Borac se obrukao pred cijelim svijetom - Pao je od fantomskog udarca i izazvao revolt svih

Midhat Šljivak

Američki borac Jessie Stalder izgubio je na bizaran način svoj meč u borksu bez rukavica od Zebulina Vincenta. Pao je od fantomskog udarca.

Jessie Stalder postao je predmet ismijavanja nakon poraza u borbi protiv Zebulina Vincenta u boksu bez rukavica. Razlog je njegov pad od udarca koji nije postojao.

Oba borca su žestoko ušla u meč. Pogađali su zaista dobro, a zatim se desio bizaran trenutak zbog kojeg mnogi vjeruju da je ova borba namještena.

Vincent je pokušao pogoditi Staldera uppercutom. Međutim, u tome nije uspio i ispao je to veliki promašaj.

Ipak, potom se desilo čudo. Stalder je pao od fantomskog udarca i više nije mogao nastaviti meč, pa je protivnik mogao početi sa slavljem.

Oglasi

Navijači naravno nisu nimalo sretni zbog viđenog. Dosta je onih koji smatraju da je meč namješten i dokazi za njihove tvrdnje su definitivno čisti.

Ipak, treba napomenuti da je poraženi borac dobio dosta štete jer ipak se radi o boksu bez rukavica i vrlo je moguće da je jednostavno odlučio predati borbu.

Jessie Stalder je doživio svoj drugi poraz u boksu bez rukavica, a ima i jednu pobjedu.

S druge strane Zebulin Vincent je na omjeru od dvije pobjede i jednog poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi