"100 miliona za Milinković-Savića nam nije dovoljno"

Prvi čovjek Lazija poručuje

"100 miliona za Milinković-Savića nam nije dovoljno"

Prvi čovjek Lazija Claudio Lotito izjavio je kako će Sergej Milinković-Savić biti prodan samo u slučaju bogate ponude. 

Treća sezona u Seriji A je donijela igračku eksploziju Milinković-Savića. Srbijanski fudbaler u dresu tima iz Rima naprosto briljira i gotovo da ne prođe dan a da se u medijima ne povezuje s brojnim velikanima, međutim stav čelnika Lazija po pitanju prodaje je jasan.

Manchester City, Real Madrid, PSG i ostali klubovi koji žele Milinković-Savića će morati izdvojiti više od 100 miliona eura.

"Mogu samo da kažem da sam odbio ponudu za Sergeja tešku 110 miliona eura. Bilo je to 29. augusta. Kolika je sada njegova cijena? Ne znam, ali znam da 100 miliona neće biti dovoljno da ga pustimo", istakao je Lotito, dodavši kako su se promijenila vremena u Laziju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ljutim se kada Lazio nazivaju supermarketom. Nijedan igrač trenutno nije na prodaju. Prije nekoliko dana ovdje bi došli najveći klubovi, ne bi nas ni pitali... Samo bi nam uzeli igrača. Sada moraju da traže našu dozvolu", dodao je Lotito.

Milinković-Savića, podsjetimo, narednog mjeseca očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi