A nije ni počelo: "Neću da sudjelujem u ovoj sramoti"

Trener Intera iz Zaprešića ljut

A nije ni počelo: "Neću da sudjelujem u ovoj sramoti"

Edmir Škorić

Samo što je počelo, stižu prvi problemi u Hrvatskoj nogometnoj ligi.

Slaven je s 2:0 savladao Inter u petak navečer u premijeri nove sezone HNL-a, a kod gostiju je sudija Damir Batinić isključio dvojicu nogometaša.

"Čestitam Slavenu na zasluženoj pobjedi. Protiv njih nemam ništa, ali sve ostalo velika je sramota. Ne želimo u tome sudjelovati. Prije prvog crvenog kartona koji je bio zaslužen, dogodio se prekršaj na našem igraču. Do crvenog kartona ne bi ni došlo da je sudac svirao taj prekršaj", kazao je ljutito Toplak te nastavio:

"Na samom kraju, imali smo slobodni udarac, a igrač u živom zidu igrao je rukom unutar kaznenog prostora. Nitko ništa nije sudio i to je sramota"

"Jednostavno se ne mogu koncentrirati na utakmicu. Oprostite mi, ali ne mogu. Tek je prvo kolo, što nas čeka u narednih 36? Rasprodana mi je cijela momčad, a sada sam ostao bez dvojice igrača za naredno kolo. Ni David Copperfield to ne može spasiti", dodao je ljutiti trener Zagrepčana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi