A sada - spektakl: Juventus ili Atletico Madrid?

Nastavlja se Liga prvaka

A sada - spektakl: Juventus ili Atletico Madrid?

Večerašnjim revanš susretima osmine finala na male TV ekrane nam se vraća Liga šampiona. 

Nakon što smo prošle sedmice gledali tri spektakularna revanša i jedan lak prolaz Tottenhama, očekujemo da će ova sedmica biti podjednako uzbudljiva.

Već večeras je na rasporedu jedan pravi klasik, susret između Juventusa i Atletico Madrida. Podsjetimo, Jorgandžije su u prvom susretu pobijedile sa 2:0 na domaćem terenu, ali ne treba sumnjati da se Stara dama nije predala.

Iako će Juventusu biti vrlo teško večeras, ipak je on prema kladionici MOZZART veliki favorit sa kvotom od 1,75 dok je na Atletico kvot a 5,10. Ipak, kada govorimo o prolazu u četvrtfinale, tu Atletico puno bolje kotira sa kvotom 1,23, dok je na Juve koeficijent 4,10.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, večeras je na rasporedu još jedna utakmica osmine finala i to ona između Manchester Cityja i Schalkea. Vjerovatno se ni najvatreniji navijači njemačke ekipe večeras neće kladiti na svoj tim, a koliki je Schalke autsajder najbolje pokazuju kvote. Inače, City je u prvom meču slavio sa 3:2.

Obje večerašnje utakmice naravno počinju od 21.00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Niklas
Juve 4-1 al u kkkkkk
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi