A šta tek reći za fenomenalan potez Paula Scholesa?
Sjajan potez bivšeg igrača Uniteda

Još jednom pokazao o kakvom majstoru se radi

A šta tek reći za fenomenalan potez Paula Scholesa?

S. Pašalić

Utakmica između legendi Manchester Cityja i tima zvijezda Premier lige je i dalje u toku, a sjajni potezi se redaju jedan za drugim.

Veliki broj sjajnih igrača se nalazi na terenu stadiona Etihad, a jedan od njih je i bivši igrač Manchester Uniteda, Paul Scholes.

Englez je u 57. minuti odigrao nevjerovatan potez kojim je pokušao uposliti svoje saigrače i još jednom je pokazao o kakvom majstoru se radi te je oduševio navijače.

Trenutno je rezultat 2:1 za tim zvijezda Premier lige, a prvo ime utakmice je Robin van Persie koji je imao fenomenalnu asistenciju te je postigao jedan gol.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi