Scholes se okomio na dvojicu iskusnih igrača Uniteda: Razočarali su me
Scholes smatra da Matić i Pogba daju loš primjer mladim igračima

S druge strane ga je impresionirao nastup Juana Mate

Scholes se okomio na dvojicu iskusnih igrača Uniteda: Razočarali su me

S. Pašalić

Manchester United je u posljednjem kolu odigrao samo 1:1 protiv Southamptona u gostima.

Ekipa Olea Gunnara Solskjaera nije uspjela doći do pobjede iako je imala igrača više na terenu od 73. minute pa je tako ostala sa namo jednoj pobjedi u četiri kola, a nju je ostvarila protiv Chelseaja na startu rezultatom 4:0.

Bivši igrač ovog tima, Paul Scholes je izjavio kako je bio impresioniran nastupm Juana Mate, ali da su ga dva iskusna igrača razočarala i da daju loš primjer mlađim igračima.

"Razočaran sam. Čini se kako se sve promijenilo od izlaska Juana Mate iz igre", rekao je Scholes.

"Iznenadio sam se jer sam mislio da ako neko nešto može napraviti, onda je to Juan Mata. Ali nisu me razočarali mladi igrači, već iskusniji igrači."

"Kada je Matić ušao u igru neprestano je davao loptu, Ashley Young je također davao loptu, ne znam koliko puta ju je Paul Pogba izgubio. To su ljudi koje mladi igrači gledaju, primjeri koje gledate.", dodao je bivši igrač Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi