Dominik Livaković u nevjerici samo legao na teren, drugi igrač Fenera aplaudira protivniku

Sjajan gol smo vidjeli u Istanbulu

Dominik Livaković u nevjerici samo legao na teren, drugi igrač Fenera aplaudira protivniku

E. Ganibegović

Danas smo na Sukru Saracoglu stadionu vidjeli šest golova, a posljednji je bio zaista sjajan. Dominik Livaković nije imao šanse i u nevjerici je legao na teren, a protivniku je aplaudirao jedan igrač Fenerbahčea.

U okviru 9. kola turske Super Lige danas je Fenerbahče ugostio Hatayspor i slavio s 4:2. Jedan gol postigao je i Edin Džeko.

Hatayspor je razbijen u prvom poluvremenu kada je bilo 3:0 za domaćina, no u drugom je zaigrao dosta bolje i stigao do dva pogotka.

I pored devete pobjede u nizu otkrivene su večeras određene mane Fenerbahčea koji je tri gola primio u osam utakmica, a večeras "čak dva".

Šlag na tortu bio je pogodak rezerviste Aabida u petoj minuti nadoknade. Dominik Livaković nije imao nikakve šanse.

Oglasi

Aabid je uzeo loptu, namjestio se na šut i ispalio projektil, te "skinu paučinu" s gola Hrvata. 

Livaković je samo legao ne teren nakon što je bespomoćno odradio paradu tek radi fotografa, a jedan igrač Fenerbahčea je i aplaudirao strijelcu gola.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče je na maksimalnih 27 bodova, no u stopu ga prati Galatasaray koji ima dva manje. Hatayspor je šesti s 14 poena.

Deseto kolo Feneru nosi gostovanje kod Pendikspora, dok će Hatayspor na svom terenu biti domaćin Kayserisporu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi