Kakva katastrofa Hrvatske - Primila je gol nakon samo 20 sekundi

Nevjerovatan početak

Kakva katastrofa Hrvatske - Primila je gol nakon samo 20 sekundi

Midhat Šljivak

Mlada reprezentacija Hrvatske gubi od Španije s 1:0 nakon svega 20 sekundi igre u susretu Evropskog prvenstva koji se igra u Bukureštu. Zabio je Abel Ruiz.

Samo što se krenulo s centra Hrvatska je primila gol u 2. kolu Evropskog prvenstva protiv Španije.

Španija je odmahnapala Hrvate. Probio je Gomez po lijevoj strani, odbrana U21 selekcije Vatrenih je ispala, a na pravom mjestu je Abel Ruiz koji zabija za 1:0.

OVDJE pogledajte ovaj zaista ekspresan gol kojeg je postigla Španija.

Hrvatska je podsjetimo u prvom meču na Evropskom prvenstvu poražena od selekcije Ukrajine s 2:0, dok je Španije savladala domaćina Rumuniju s 3:0.

Oglasi

Kako je krenulo ni selekciji Hrvatske se večeras ne piše dobro jer Španjolci dominiraju u početnim minutama ovog meča.  Mali crveni apsolutni su favoriti i to su već na otvaranju meča pokazali.

Izbornik U21 selekcije Dragan Skočić odabrao je ovaj početni sastava za večerašnji duel protiv favorizovane Španije: Kotarski, Sigur, Franjić, Perković, Krizmanić, Frigan, Pršir, Bulat, Baturina, Šego, Beljo.

Španci nastupaju u ovom sastavu: Tenas, Gomez, Paredes, Pacheco, Miranda, Beana, Blanco, Sancet, Gomez, Ruiz i Rodri.

Hrvatska će eventualnim porazom večeras izgubiti sve šanse za plasman u nokaut fazu jer je Ukrajina savladala i Rumuniju s 1:0 i sve su šanse da sa Španijom ova selekcija ide dalje.

Top Komentari

plemic
pomislih da im ga zavalio luksemburg ...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi