Mujagić: Potrudit će da iz ovog izađem jači nego ranije

Počeo sa oporavkom

Mujagić: Potrudit će da iz ovog izađem jači nego ranije

S. Mlaćo
Prvotimac Slobode Abid Mujagić oporavlja se nakon operacije koljena koja je izvršena protekle sedmice.

Mujagić se povrijedio u šestom kolu, a dodatni pregledi su pokazali da mora na operaciju koljena.

''Hvala Bogu sve je prošlo kako treba. Što se tiče koljena, oporavak zasad teče po planu. Međutim, općenito, čovjeku ne može biti svejedno i nije lahko prolaziti kroz sve, posebno kad' znam da se od dolaska u Slobodu desilo dosta pehova koji me koče. To mi teško pada'', objašnjava Mujagić.

Kaže da mu mnogo nedostaju treninzi i utakmice, kao i njegovi saigrači koje prati i za koje navija cijelim srcem.

''Stanje na tabeli je dobro. Četvrti smo i moramo biti zadovoljni. U zadnjih nekoliko utakmica ne ide sve po planu, ali mislim da ovi momci mogu nastaviti sa dobrom igrom i zadržati visoku poziciju'', dodaje.

Nada se da će spreman dočekati zimske pripreme.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

''Volio bih spreman dočekati zimske pripreme i drugi dio sezone. Ukoliko oporavak bude uspješan, potrudit ću se da iz ovog izađem jači nego ranije i da se vratim onome što volim da radim'', kaže Mujagić dodavši da se nada da više neće biti prepreka koje će ga spriječiti da da svoj maksimum.

 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604155860
Brz oporavak Mujaga.
2 0
crnoicrveno
Sretno i brz oporavak majstore
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi