Milanova bruka na San Siru

Rossoneri ispali iz Kupa

Milanova bruka na San Siru

A. Čaušević

Milan je ispao iz Kupa Italije i pored toga što je u duelu protiv Torina skoro sat vremena imao igrača više. Konačan rezultat glasio je 0:1.

Baš kao i u duelu Parme i Intera drugu uzastupnu noć na San Siru su igrani produžeci, ali ovaj put sa sretnim epilogom za goste.

Milan pored velike nadmoći nije uspio pobijediti Torino koji je u 70. minuti nakon isključenja ostao sa igračem manje nakon što je pod tuš morao Djidji.

Izabranici Stefana Piolija su imali više od 30 šuteva, ali nisu uspjeli pronaći put do mreže torinskih Bikova.

Nakon 90. minuta mreže su mirovale, a gol odluke je pao u 114. minuti nakon furiozne kontre gostiju koji su nagrađeni za veliku borbenost.

Odlično je po desnoj strani istrčao Bayeye koji je poslao prizeman pas te asistirao Adopu koji pogađa. Gol pogledajte ovdje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ispadanje iz Kupa svakako se može smatrati neuspjehom za Rossonere koji su tako u nekoliko dana pretrpili novi bolan udarac pošto su za vikend protiv Rome ispustili dva gola prednosti u posljednjim minutama.

Bh. reprezentativac Rade Krunić je propustio i ovaj meč za Rossonere. Veznjak je i dalje povrijeđen i nije poznato kada će na teren.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bio jednom jedan Milan
1 4
Krivaja Zavidovići
Zašto je bruka? Torino ima odličnu ekipu, odličnog trenera. Za mene uopšte nije iznenađenje...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi