Mario Mandžukić novi fudbaler AC Milana

Povratak na Apenine

Mario Mandžukić novi fudbaler AC Milana · Zvanično

Haris Zilić

Hrvatski napadač, Mario Mandžukić zvanično je novi fudbaler AC Milana.

Milanski klub je već na društvenim mrežama objavio sliku Mandžukića sa dresom Milana, a Super Mario je zadužio broj 9.

Posljednji klub u kojem je Mandžukić nastupao bio je katarski Al Duhail, a prije toga nosio je dres Juventusa, Atletico Madrida, Bayerna, Wolfsburga, Dinama, Zagreba, dok je karijeru počeo u Marsoniji iz Slavonskog Broda.

Mandžukić bi trebao predstavljati odlično pojačanje za Rossonere u borbi za titulu prvaka Italije, a zanimljivo će biti kako će sarađivati u napadu sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U narednim danima trebali bi se zvanično znati i svi detalji oko Mandžukićevog transfera u redove sedmerostrukog prvaka Evrope.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Kakvo pojacanje, bice Milan opet klub kojeg se svi plase u LP! Definitivno super pojacanje, iskusan napadac, gdje je god igrao zabijao je :)
6 1
user1583752673
Najljuci napadacki tandem u historiji fudbala Zlatan-Mandzo. Bit ce interesantno
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi