8

Komentari (8)

BeskoPDX
Prodaji više, riješi nas ove patnje. Patimo ima 15 godina
Goran86
Samo ulazi u sutanje balona dok je ovaca bice i vune... Koje sve budale skakucu ono on se satra podera se nervira place itd....a igraci samo trpaju u dzepic..posle sutanja balona na pasnjaku odose kuci ferari pizde materine a onaj podrani se slepa do kuce ili vozom
King_Kenny
...ovo su lijepe vijesti za fudbal,Milan se vraca medju elitu gdje mu je i mjesto,a ne da budu kanta za napucavanje u LP...i Inter je na dobrom putu,mogla bi Serija A opet postati zanimljiva kao devedesetih...jedino Bayernliga jos tapka u mraku i propada jer je jedan klub drzi kao taoca.
axel42
A šta je sa Citylige? Jedan klub dere sve redom. Nemoj sad spominjati iznenadjenje Leistera i Liverpoola. Činjenica je da City dominira zadnjih deset godina tom tvojom tako jakom EPL, i nevidim ni sledećih 10 godina nekog ko im može parirati.
King_Kenny
@axel42 ...vidim ja da si ti glup pa cu ti ponavljati dok ne skontas...u zadnjih 10 godina EPL osvajalo 5 razlicitih klubova,Man.United,Leicester,Chelsea,Liverpool i Man.City...Bayernligu u zadnjih 10 godina osvajao samo jedan klub koji ce je osvajati i narednih 20 godina.
axel42
Glup ti otac jbt on! Šta imaš na svaki članak spominjati Bayern i Bundesligu? Štaš ti meni objašnjavati ko je osvajo EPL zadnjih deset godina, ko Seriu A, ko La Ligu? Ja se nagledo tekmi što ti neš za svoj život cijeli moj pobro! City ubi premierligom a ti pričaj šta hoćeš. Jes i jaka nema šta, prvi bježi petom na tabeli po 40 poena. Svršaji na arape i kineze, gledaj šta hoš ko ti brani. Zaobidji Bundesligu i to je to, mirna Bosna!
irnes4
Jedan Burnley ili Everton ,izbit ce iz cipela i tvoj i moj tim za koji navijamo ,engleska liga br 1 ,pa 3 mjesta prazno
King_Kenny
@irnes4 ...ja sam navijac Liverpoola,za tebe ne znam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.