Poznati sastavi za spektakle na San Siru i Parku prinčeva!
Večeras se igraju prve utakmice osmine finala Lige prvaka.

Tu je i Rade Krunić

Poznati sastavi za spektakle na San Siru i Parku prinčeva!

E. Ganibegović

Konačno nam se vraća Liga prvaka. Večeras od 21 sat gledat ćemo prve dvije utakmice osmine finala elitnog evropskog takmičenja, a sada su poznati sastavi za obje utakmice.

Na San Siru će prvak Italije, ekipa Milana, ugostiti Tottenham. Jasno je da nas očekuje zanimljiva utakmica u kojoj nema izraženog favorita.

Stefano Pioli i Antonio Conte odlučili su se za početne postave, a navijače u Bosni i Hercegovini sigurno raduje činjenica da itekako vjeruje Radetu Kruniću.

AC Milan: Tatarusanu, Kalulu, Kjaer, Thiaw, Hernandez, Saelemaekers, Tonali, Krunić, Diaz, Leao, Giroud. 

Tottenham Hotspur: Forster, Dier, Romero, Emerson, Lenglet, Skipp, Sarr, Son, Perišić, Kuluševski, Kane. 

U isto vrijeme na Parku prinčeva u Parizu počet će pravi spektakl i definitivno derbi ove faze takmičenja, a u PSG-u je situacija i više nego zadovoljavajuća, nakon crnih najava da neće igrati Messi i Mbappe. 

Oglasi

Lionel Messi se našao u startnoj postavi, dok je Kylian Mbappe na klupi i vidjet ćemo da li će biti potrebe da ulazi u igru.

S druge strane, Julian Nagelsmann na raspolaganju nema igrače poput Manea, Hernandeza, Mazraouija i Neuera koji je već dugo povrijeđen.

PSG: Donnarumma, Hakimi, Ramos, Marquinhos, Verratti, Neymar, Danilo, Nuno Mendes, Soler, Messi, Zaire-Emery.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bayern Munich: Sommer, Upamecano, De Ligt, Pavard, Kimmich, Goretzka, Sane, Coman, Choupo-Moting, Cancelo, Musiala.

Kao što smo već i spomenuli, obje utakmice počinju od 21 sat, a već sutra u istom terminu igraju Borussia - Chelsea i Club Brugge - Benfica. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DenObra90
Sad vam je aplikacija extra. Dobar posao Std odradilie
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi