Navijači na treningu Lazija vrijeđali jednog od najiskusnijih, pa na scenu stupio Sarri

Morao smirivati stvari

Navijači na treningu Lazija vrijeđali jednog od najiskusnijih, pa na scenu stupio Sarri

E. Škorić

Trener Lazija Maurizio Sarri zaustavio je trening kako bi zamolio navijače da prestanu s uvredama prema Francescu Acerbiju.

Italijanski reprezentativac postao je omražen među dijelom navijača Lazija nakon što se povezivao ovog ljeta s Interom, Milanom i Juventusom.

Međutim, on je još uvijek igrač Lazija i Sarri je zamolio navijače da mu iskažu poštovanje.

Postoji video snimak koji prikazuje kako Sarri zaustavlja trening i maršira prema skupini navijača kako bi ih zamolio da prestanu s uvredama za njegovog igrača, dok se s drugog dijela čuju aplauzi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Acerbi je u Lazio došao iz Sassuola 2018. godine. Ima ugovor do 2025. godine, a iako ima 34 godine, neki velikani u Italiji namjeravaju ga dovesti ovog ljeta. Među najvećim favoritima bio je Milan, aktuelni prvak koji je u Lazio pustio svog kapitena i dugogodišnjeg defanzivca Alessija Romagnolija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi