Nije samo Kylian Mbappe - Real Madrid na ljeto dovodi još jednog igrača PSG-a!
Hakimi se vraća u Real Madrid?

Hakimi se vraća?

Nije samo Kylian Mbappe - Real Madrid na ljeto dovodi još jednog igrača PSG-a!

E. Ganibegović

Kylian Mbappe će na ljeto postati novi igrač Real Madrid. No, nije jedini koji će prijestolnicu Francuske zamijeniti španskom.

Drama oko Kyliana Mbappea je konačno dobila svog epilog. Ovaj 25-godišnjak je odlučio da neće produžiti ugovor s PSG-om.

Tako će na kraju ove sezone napustiti klub u koji je stigao 2017. godine iz AS Monaca. Njegova naredna destinacija biti će Real Madrid.

Međutim, osim njega, još jedan igrač bi mogao iz PSG-a na Bernabeu. 

Achraf Hakimi se vraća u Real Madrid?

Prema novinarima Madrid Universala, Achraf Hakimi želi da napusti PSG na kraju tekuće sezone i razmislio bi o povratku u Real Madrid, tim koji ga je lansirao una veliku scenu.

Oglasi

Marokanac koji je prošao akademiju Los Blancosa u ljeto 2017. godine je promovisan u seniorski tim. Nakon devet utakmica posuđen je Borussiji Dortmund.

Tamo je bio starter dvije godine, a onda je 2020. godine pordat Interu za 43 miliona eura.

Poslije izuzetne sezone u dresu Intera, milanski tim ga je prodao PSG-u za 68 miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dres Parižana nosi već tri sezone. Upisao je 105 nastupa i postigao 13 golova uz 17 asistencija, no čini se da je njegova avantura u dresu PSG-a stigla do kraja.

Ako se vrati u Real Madrid, borit će se za mjesto u startnoj postavi s Danijelom Carvajalom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Madridista
U međuvremenu katalonska sirotinja vreba igrače Hueske kojima ističe ugovor. Zašto? Zato što samo taj kalibar mogu si priuštiti.
0 1
user1615040743
A real dize kredit za placanje Mbapea, jbg ovaj urednik je neki zagoreli navijac reala, sve dobre igrace povezuje sa realom, samo izmislja price...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi