Dudić oduševljen navijačima, ali jedan podatak je posebno naglasio

Press nakon trijumfa protiv Sloge

Dudić oduševljen navijačima, ali jedan podatak je posebno naglasio

Haris Zilić

Sarajevo je upisalo drugi trijumf u novoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na stadionu "Asim Ferhatović Hase" u trećem kolu večeras su savladali Slogu iz Doboja rezultatom 4:2.

Po završetku utakmice na press konferenciji komentar je dao trener Bordo tima Feđa Dudić.

"Čestitam momcima na dobroj utakmici. Gubili smo, ali nismo odustajali. Trebao nam je taj gol da se sve okrene. Ne smijemo primati ovako jeftine golove. Umjesto da privedemo utakmicu kraju, mi striijepimo, ali dobro je ispalo na kraju", rekao je Dudić i dodao:

"Ima vizije, efikasni smo. Ponavljam, ne smijemo primati lagane golove, ali dobro to se dešava kada igrate napadački. Rekao sam ako bude šta loše meni zviždite. Aplauz na poluvremenu kada smo gubili za mene je najveća pobjeda. Podrška nije prestajala i imamo obavezu da igramo za Sarajevo. Još jednom hvala navijačima, i čestitke Slogi na hrabroj igri."

O Aničiću?

"Bit će spreman za naredni duel, idemo i ozbiljno protiv Posušja."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O nastavku sezone?

"Imamo viziju, imamo plan, radimo kako treba i idemo dalje. Vjerujem u ovu ekipu."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hzsg
Za pocetak nije loše 10.000 ljubitelja bordo boje na našem najvećem stadionu, vrhunska atmosfera i podrška, sve uz ....., kišnu uvertiru...., dobro je., idemo dalje..!!! Das ist Walter.
10 4
SonPen1946
NAŠ JE DUDA ALEX FERUGSON!
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti