Adam Marušić golčinom poništio majstoriju Dimitrija Payeta
(Foto: Screenshot) Crnogorac je srušio sve snove Marseillea o remiju, a vjerovatno i o nokaut fazi.

Bilo je zanimljivo u finišu meča na Velodromeu

Adam Marušić golčinom poništio majstoriju Dimitrija Payeta

Večeras je Lazio na Velodromeu nanio težak poraz domaćem Marseilleu rezultatom 1:3. Marseille je, naime, nakon ovog poraza u jako teškoj situaciji kada je u pitanju prolaz u nokaut faz Lige prvaka, pošto nakon tri meča grupne faze ima tek jedan bod na svom kontu.

Poveo je Lazio golom Wallacea već u 10. minuti susreta, da bi na 0:2 povisio Caicedo u 59. minuti susreta.

Nadu Marseilleu da može barem do remija vratio je Dimitri Payet koji je u 86. minuti majstorski izvedenim slobodnim udarcem smanjio na 1:2.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, nada domaćih je trajal samo četiri minute pošto je crnogorski reprezentativac Adam Marušić u 90. minuti susreta postigao fantastičan gol za 1:3 i riješio sve dileme oko pobjednika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi