Xavijev brat smirivao igrača Barcelone koji je bio bijesan što ponovo nije igrao

Izgubio mjesto u početnoj postavi

Xavijev brat smirivao igrača Barcelone koji je bio bijesan što ponovo nije igrao

E. Čaušević

Barcelona je sinoć na svom terenu pobijedila Mallorcu i vratila se na drugu poziciju La Lige.

Katalonci žele što prije da osiguraju mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a sinoćnja pobjeda protiv Mallorce će ekipi itekako značiti nakon tri uzastopna poraza na domaćem terenu.

Barcelona je uspjela da pobijedi sa 2:1 protiv Mallorce koja se grčevito bori za opstanak, ali ponovo igra katalonskog kluba nije izgledala baš najbolje. Ipak, za Xavija je najbitnije da je njegov tim uspio da upiše tri boda.

Da u svlačionici Barcelone u posljednje vrijeme nije najbolja atmosfera vidjelo se i nakon sinoćnje utakmice.

Naime, u centru pažnje bio je Adama Traore koji ni sinoć nije dobio priliku za igru. Adama je bio izuzetno ljut nakon utakmice, a morao je reagovati i Xavijev brat Oscar.

Nakon što su igrači koji nisu sinoć igrali odradili lakši trening Oscar je prišao Adami i obavili su jedan duži razgovor u kojem je Xavijev brat pokušao da smiri igrača Barcelone koji je bio izuzetno frustriran.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Adama u Barceloni igra na posudbi iz Wolverhamptona, te je blistao u dresu Barce kada je tek došao, a onda je izgubio mjesto u startnoj postavi što mu očito izuzetno smeta.

Španski mediji prenose da je već sada čini se jasno da Barcelona neće otkupiti Adamin ugovor na kraju ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Thierry.Henry
Pa.logicno da nece otkupiti .nije on kalibar za Barcelonu..a isto tako Ni Aubameyang....
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi