Adem Ljajić se ponovo vraća u Italiju?
Ljajić bi ponovo mogao sarađivati sa Montellom

Od prošlog ljeta igra u Turskoj

Adem Ljajić se ponovo vraća u Italiju?

S. Pašalić

Adem Ljajić bi se uskoro mogao vratiti u Italiju, prenose turski mediji.

Igrač koji je 2010. godine stigao u Fiorentinu bi se sada ponovo mogao vratiti u ovaj klub s obzirom da su "Viole" zainteresovane da ga dovedu kao pojačanje.

Srbijanski nogometaš je prošlu sezonu proveo na posudbi u Bešiktašu, a turski klub ga je ovog ljeta kupio od Torina za 6.5 miliona eura.

Ove sezone je 28-godišnji Ljajić odigrao 13 utakmica i postigao je 2 gola, a to je čini se dovoljno Fiorentini da ga dovede i Vincenzo Montella želi ponovo da sarađuje s njim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Spominje se cifra od 10 miliona eura na koju bi Bešiktaš pristao, a u međuvremenu je klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Al-Nasr poslao ponudu od 8 miliona eura.

Ljajić je od 2010. do 2013. godine igrao u dresu Fiorentine i u tom periodu upisao 88 nastupa i postigao je 16 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi