Mehremić riješio pitanje budućnosti

Bivši bek Željezničara

Mehremić riješio pitanje budućnosti

A. Čaušević

Adi Mehremić je odlučio da se skrasi na duži period. 

Nakon što je proteklih godina ovaj iskusni lijevi bek često mijenjao klubove, u Wisli iz Krakowa namjerava uvezati niz sezona.

Bivši defanzivac Željezničara je u Poljsku stigao prošlog ljeta iz portugalskog Avesa, a jučer je stigla zvanična potvrda o novom ugovoru.

Naime, Mehremić se s Wislom produžio saradnju do ljeta 2023. godine. Život u Poljskoj mu očigledno prija te je pristao na nastavak saradnje.

Inače, ovaj 29-godišnjak se u sezoni na izmaku i nije previše naigrao. Skupio je 11 nastupa uz jedan gol. Propustio je prkatično cijelo proljeće zbog neugodne povrede.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Mehremić je karijeru počeo u Radniku iz Hadžića. Igrao je za Velež i Olimpik, a prije osam godina otišao je u slovački Ruzomberok nakon čega slijede učestale promjene klubova.

U tom periodu promijenio je i niz evropskih zemalja jer je igrao u Latviji, Češkoj, Austriji, Ukrajini, Portugalu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi