Igrao u septembru, ali ga Milošević nije zvao: Danas je zabio gol prvaku

Adi Nalić u sjajnoj formi

Igrao u septembru, ali ga Milošević nije zvao: Danas je zabio gol prvaku

Eldar Ganibegović

Savo Milošević nedavno je objavio spisak od 27 fudbalera za oktobarske utakmice reprezentacije BiH. Na njemu nema jednog igrača koji je tu bio u septembru, a danas je postigao gol protiv prvaka države. Radi se o Adiju Naliću.

Na spisku od 27 reprezentativaca koji će se sutra okupiti u Sarajevu pred utakmice s Lihtenštajnom i Portugalom, nema Adija Nalića. Bio je tu kod Mehe Kodre u septembru, ali ga sada nema.

Savo Milošević odlučio je da ga ne pozove ovaj put. No, Nalić je danas našao sjajan način da ponovo skrene pažnju na sebe.

Njegov Hammarby u okviru 26. kola švedskog Allsvenskana dočekuje prvaka Hacken i vodi s 1:0 nakon prvih 45 minuta.

Gol za vodstvo postigao je upravo Adi Nalić. Za njega pomalo neobično, zabio je glavom.

Nahir Besara je ubacio loptu, a Adi Nalić se sjajno snašao na drugoj stativi i postigao pogodak za 1:0. Vidjet ćemo šta njegov tim može u nastavku meča.

Oglasi

Za razliku od septembra, Savo Milošević odlučio je u tim da vrati Dala Varešanovića. On je danas asistirao za pobjedu Rizespora.

Njegov tim je s 1:0 savladao Samsun u osmom kolu turske Super Lige. Bivši igrač FK Sarajevo asistirao je za pobjedonosni gol Keseru u 80. minuti.

Svakako da nas sve može radovati dobra forma, kako naših reprezentativaca, tako i onih koji kucaju na njena vrata. 

Top Komentari

Mowzilla
Zato sto (ni)je uklopio u sivilo ekipe...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi